Zakelijke mogelijkheden


 

Bent u op zoek naar de perfecte locatie om zakelijk te dineren? Het Spijshuys leent zich bij uitstek voor een zakendiner al dan niet in combinatie met een vergadering. Verras uw zakelijke relaties met een kwaliteitsdiner op een bijzondere locatie, vlakbij Drachten. Het Spijshuys is goed bereikbaar (A7) en biedt een gevarieerde menukaart met streekproducten.

Neem contact op via het formulier hier onder

of bel ons via 0512 383 047.

Invalid Email

Ongestoord vergaderen- Private dining

Dineren met een zakenrelatie of vergaderen met uw managementteam? Dat kan ongestoord in onze ‘Opkamer’. Met snelle en adequate bediening zorgen wij dat u binnen de afgesproken tijd kunt eten en vergaderen. U reserveert daarvoor de ‘Opkamer’, een aparte ruimte voor maximaal 14 personen. Zakelijk dineren in onze ‘Opkamer’ betekent dat u vrijuit kunt praten en geen rekening hoeft te houden met andere gasten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zakelijk dineren, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0512 383 047 of mail ons info@hetspijshuys.nl

Wist u dat…

Wij in overleg ook buiten onze openingstijden geopend zijn voor lunch, borrel en vergadergaderingen.

Het Spijshuys is uitstekend geschikt voor een korte meeting of zakelijk gesprek. Ons dorp ligt niet ver van de A7 af- afslag Beetsterzwaag.