Het HuysMenu is een veel geliefd menu in Het Spijshuys. Een 3-gangen menu onder 39 euro met lokale, seizoensgebonden producten in de hoofdrol. Dit menu wisselt bij ons ongeveer om de 2 weken.

Huysmenu t/m zondag 19 juli

Voorgerechten

Pulled chicken met spijshuys bbq saus, avocado, tortillakrokant , gerookte waldbeantjescrème en rucola

OF

Zwarte koolvis rouleau met ziltige fregula, zeekraal olie, tomatensalsa en olijf

OF

Soep van geroosterde gele paprika met roomkaas en chimichurri van wilde kruiden

OF

Zwitserse riesling soep met druifjes en suikerbrood croutons (vegetarisch)

OF

Rundercarpaccio van Fryske black Angus rund met krokante sushi gevuld met wakame, wasabimayonaise,
rettich zoetzuur en krokant van nori en sesam (meerprijs € 3,-)

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van bakkerij Baarsma en smeersels.

 

Hoofdgerechten

Vis van het seizoen, gratin van zoete en truffelaardappel, seizoengroenten met honing-mosterdsaus

OF

Hollandse eendenborst, sinaasappel-munt couscous, kersen, geroosterde amandelen en port-jus

OF

Special van de dag (meerprijs € 3,50)

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frieten en salade.

 

 Desserts

Gepocheerde wilde perzik, Friese schapenyoghurt, perzik compote en boeren karnemelk-ijs

OF

Dame blanche "Spijshuys style" met toblerone, vanille-ijs en chocolade saus (meerprijs € 1,50)

OF

Selectie van Fryske en Zwitserse kazen (meerprijs € 4,50)

 

3 gangen (voor, hoofd, dessert) € 36,-

4 gangen  (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert) € 42,-

5 gangen inclusief Fries-Zwitsers kaasplankje (voor, soep of tussen, hoofd, kaas en dessert) € 49,90

Neem contact op via het formulier hier onder

of bel ons via 0512 383 047.

Invalid Email