Fries-Zwitsers Menu

tot 20 maart

 

Voorgerechten

Tartaar van het Fryske Black Angus met Frieslander aardappel, Tête de Moine kaas, veldsla en zoetzure rammenas (€ 10.95)

Of 

Zwitserse rieslingcrème soep met crostini van suikerbrood en druifjes (€ 9.25)

 

Onze voorgerechten worden geserveerd met brood van bakkerij Baarsma en smeersels.

 

Hoofdgerechten

Wisselende vis van de chef met capuns (kool en spätzli), zelfgemaakte droge worst en riesling saus (€ 23.95)

Of 

"Zürich Style" Friberne varken met rösti, paddenstoelen en Drachtster Pale Ale jus (Noarder Dragten) (23.95)

Of 

"Spätzlipfanne" met andijvie, truffel, bitterbal van Doetie's geitenkaas, boerenkool en Emmentaler (€ 22.50)

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse frieten en salade.

 

 Desserts

Toblerone, Basler Läckerli crumble, sûkerlatte, Douwe Egberts koffie-ijs, Zwitserse meringue (€ 9.50)

 

3 gangen (voor, hoofd, dessert) € 38.50

4 gangen  (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert) € 43.50

4 gangen met tussengerecht (keuze uit hoofdgerechten) € 46.00

5 gangen inclusief Fries-Zwitsers kaasplankje (voor, soep of tussen, hoofd, kaas en dessert) € 52.50

 

Alle gerechten zijn ook los te bestellen. 

nadinederuiterfotografieIMG_0072
nadinederuiterfotografieIMG_0134
foto i und s
nadinederuiterfotografieIMG_0050

Neem contact op via het formulier hier onder

of bel ons via 0512 383 047.

Invalid Email