Catering mogelijkheden


 

Uw gelegenheid

Organiseert u een bijzondere gelegenheid waar alles tot in de puntjes geregeld moet zijn? Dan zorgen wij graag voor de catering. Biedt uw gasten mooie gerechten, perfect geserveerd op elke door u gewenste locatie. Het catering team van Het Spijshuys maakt een succes van elk evenement. Groot, klein, zakelijk of privé. Wij gaan de uitdaging graag met u aan, zodat u als gastvrouw of gastheer samen met uw gasten kunt genieten! Het Spijshuys biedt u perfecte dienstverlening en een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wij maken graag een voorstel dat volledig aansluit bij uw wensen, verwachtingen en afgestemd op uw budget.

Op de mooiste locaties

Thuis, op kantoor of op een beursstand? In de bossen bij Beetsterzwaag of Nationaal park De Alde Feanen? Wij denken graag mee over een perfecte locatie. Waar we ook zijn, wij maken er een onvergetelijk feest van.

Bijzondere gerechten, perfect geserveerd

In de keuken van Het Spijshuys wordt alleen gewerkt met de beste ingrediënten en bereid door ervaren koks. Heeft u voorkeur voor biologische gerechten of hapjes bereid met bijzondere streekproducten? Het kan allemaal.

Neem contact op via het formulier hier onder

of bel ons via 0512 383 047.

Invalid Email

Wilt u op de hoogte blijven?

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Openingstijden:

 

Woensdag: 15:00 - 23:00
Donderdag: 15:00 - 23:00
Vrijdag: 15:00 - 23:00
Zaterdag: 15:00 - 23:00
Zondag: 15:00 - 23:00
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Adresgegevens / Sociaal

 

Westerbuorren 2
9212 PL Boornbergum

Telefoon 0512 383 047
Email info@hetspijshuys.nl

Onze relaties: